Resepti
Maatiaispossun ulkofileepihvi, mangochutney ja mansikka-fetasalaatti
Ainesosat
- 1400 g Snellman Maatiaispossun ulkofileepihvi n. 140 g
- 1300 g fenkoli
- fenkolinsiemen
Salaatti
- 50 g feta
- 150 g mansikka
- 200 g babypinaatti
- 50 g punasipuli
- 50 g IceCool avokadokuutio
- 50 g tankoparsa, vihreä
- 50 g saksanpähkinä
Salaatinkastike
- 25 g oliiviöljy
- 20 g pähkinäöljy
- 20 g valkoviinietikka
- 5g dijon -sinappi
- suola
Lisäksi
- 400 g mangochutney
Ohje
- Keitä fenkolit fenkolinsiemenillä ja suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Anna fenkoleiden jäähtyä ja halkaise ne. Paahda kuivalla pannulla fenkoleita.
- Sulata salaatin pakasteet. Kuori ja suikaloi punasipulit. Puolita parsat. Ota mansikoista kanta pois ja puolita ne. Murenna fetajuusto. Yhdistä ainekset. Yhdistä salaatinkastikkeen ainekset. Mausta salaatti kastikkeella juuri ennen tarjoilua.
- Paista maatiaispossun ulkofileet pannulla tai parilalla. Lisää mangochutney pihvin päälle.