Resepti
Viipaloitua kassleria ja punaviinikastiketta
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
Punaviinikastike
- 15 g voi
- 50 g IceCool sipulikuutio
- 30 g valkosipulirouhe
- 300 g punaviini
- 800 g lihaliemi
- 2 kpl laakerinlehti
- 2 g mustapippuri, kokonainen
- 5 g timjami
Kasvispaistos
- 250 g kesäkurpitsa
- 100 g IceCool paprikasuikale, 3-värinen
- 250 g romanesco kukkakaalin nuppu
- 200 g IceCool kukkakaalin nuppu
Lisäksi
Ohje
- Lämmitä lihaa 180 °C uunissa 10-15 minuuttia.
Punaviinikastike
- Kuullota sipulikuutiot ja valkosipulirouhe voissa. Lisää punaviini, mausteet ja timjami ja keitä kunnes jäljellä on noin puolet. Lisää lihaliemi. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä 40 minuuttia. Suurusta ja siivilöi. Tarkista maku.
Kasvispaistos
- Sulata pakastekasvikset. Kuutioi kesäkurpitsa ja ryöppää kesäkurpitsakuutioita 2-3 minuuttia suolavedessä.
- Lämmitä lopuksi kasvikset paistinpannulla.