Resepti
Merimiespihvi Hanger steakista
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1000 g Snellman Hanger steak, ylikypsä
- 600 g sipuli, tuore
- 500 g lihaliemi
- 5 g maustepippuri, kokonainen
- 4 g laakerinlehti
Ohje
- Sulata Hanger Steak ja siivuta. Ota pussissa ollut liemi talteen. Kuori ja siivuta sipuli. Laita kattilaan pussissa ollut liemi, lihaliemi, mausteet ja sipuliviipaleet. Kiehauta ja hauduta noin 10 minuuttia.
- Laita vuokaan lihasiivuja sekä perunaviipaleita. Täytä vuoasta 3/4. Lisää vuokaan kiehautettua lihalientä. Laita lopuksi vuokaan kerros kypsiä perunaviipaleita. Kypsennä 220 °C uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes perunat vuoan pinnalla ovat saaneet hyvän värin.
- Halutessasi kolmanneksen lihaliemestä voi korvata alkoholittomalla oluella.