Resepti
Palapaisti, porkkanamuusi ja papulisäke
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 70 g voi
- 80 g vehnäjauho
- 50 g IceCool sipulikuutio
- 30 g tomaattipyree
- 700 g lihaliemi
- 1 g maustepippuri
- 700 g Snellman N0 kuutio, kypsä
Porkkanamuusi
- 800 g peruna, jauhoinen
- 450 g porkkanasuikale
- 50 g voi
- 300 g maito
- 200 g kerma
- suola
Papulisäke
Ohje
- Ruskista vehnäjauhot voissa. Lisää sipulikuutiot ja kuullota noin viisi minuuttia. Lisää mausteet ja lihaliemi osissa kiehauttaen välillä. Anna kastikkeen hautua 10 minuuttia. Lisää lopuksi N0-kuutiot ja liemi pussista, kiehauta.
- Höyrytä perunoita ja porkkanoita noin 30 minuutin ajan. Soseuta. Kiehauta maito ja voi. Lisää seos perunaporkkanasoseeseen. Mausta suolalla.
- Laita papusalaatti vuokaan ja sulata 10 minuuttia 150 °C uunissa.