Resepti
Pulled pork -hampurilainen, coleslaw ja vihersalaatti
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 10 kpl hampurilaissämpylä
- 4 kpl tomaatti
- 150 g suolakurkku
- 350 g hampurilaiskastike
- 1-2 kpl amerikansalaatti
- 1.4 kg Snellman Pulled pork
- 120 g marinoitu punasipuli
Lisäksi
- 1200 g lankkuperuna
- romainesalaatti, jäävuorisalaatti, tomaatti, kurkku, parmesan-juustolastu, coleslaw
Marinoitu punasipuli
- 150 g punasipuliviipale
- 1 dl valkoviinietikka
- 1 dl vesi
- 1 tl suola
- 0.5 dl sokeri
Ohje
- Revi liha syiden mukaisesti. Levitä hampurilaiskastiketta hampurilaissämpylän pohjapuolelle. Leikkaa tomaatti siivuiksi. Täytä hampurilaissämpylät tomaattisiivuilla, punasipulilla sekä suolakurkulla. Lämmitä revittyä pulled porkia sekä täytettyjä hampurilaissämpylöitä 180-asteisessa uunissa 5-10 min. Avaa hampurilainen ja laita väliin revittyä amerikansalaattia sekä Pulled porkia.
- Marinoi seuraavaksi punasipulit. Kiehauta valkoviinietikka, vesi, suola ja sokeri. Lisää kattilaan punasipuliviipaleet ja peitä kannella. Anna jäähtyä.
- Uppopaista lankkuperunoita 170-asteisessa öljyssä 2-4 min, kunnes ne ovat kullankeltaisia. Valmista vihersalaatti lisäämällä salaattien joukkoon kuutioidut tomaatit ja kurkku. Ripottele päälle parmesan-lastuja. Tarjoa ketsupin ja chilimajoneesin kanssa.