Resepti
Täytetyt naudan lehtipihvit, kermaperunat ja kasviksia
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1300 g Snellman naudan lehtipihvi 130g
- suola, öljy
- 500 g pippurituorejuusto
- 200 g Snellman pekoni, kypsä
- 1800 g Kokkikartano kermaperunat
- 300 g kukkakaali
- 300 g parsakaali
- 300 g kesäkurpitsa
Ohje
- Lämmitä kermaperunat ohjeen mukaan.
- Leikkaa kukka- ja parsakaalin kukinnot varresta. Halkaise kesäkurpitsa neljään ja leikkaa siemenet pois. Ryöppää kasviksia 1 - 2 minuutin ajan suolavedessä.
- Paista naudan lehtipihvi öljyssä. Kuutioi täytteen pekonit ja yhdistä tuorejuustoon. Laita täyte pursotinpussiin ja pursota pihvin päälle ja kääri pihvi rullalle.