Maatiaispossun kassler, viipaloitu, viileä
Snellmanin viipaloitu kassler on herkullinen ja helppokäyttöinen tuote noutopöytään. Kassler on sous vide -kypsennetty suussa sulavan mureaksi. Kassler soveltuu lihaksen sisällä olevan rasvan ansiosta erityisen hyvin pitkään kypsennykseen ja on ulkofileetä tummempaa lihaa, minkä ansiosta makuakin on enemmän. Valmiiksi 5 mm siivuiksi viipaloitu kassler on helppo asettaa tarjolle ja säilyttää mehevyytensä myös linjastolounaalla.
Tuotetiedot
Ainekset: Porsaanliha (alkuperä Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), glukoosi.
Lihapitoisuus: 86 %
Valmistusohje: Lämmitys: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 177 kcal / 740 kJ
Rasva: 13 g
– josta tyydyttynyttä: 4,5 g
Hiilihydraatit: 0,1 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 15 g
Suola: 1,2 g
Laktoosi: 0 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot