Snellman

Maatiaispossun kassler, viipaloitu, viileä

Snellmanin viipaloitu kassler on herkullinen ja helppokäyttöinen tuote noutopöytään. Kassler on sous vide -kypsennetty suussa sulavan mureaksi. Kassler soveltuu lihaksen sisällä olevan rasvan ansiosta erityisen hyvin pitkään kypsennykseen ja on ulkofileetä tummempaa lihaa, minkä ansiosta makuakin on enemmän. Valmiiksi 5 mm siivuiksi viipaloitu kassler on helppo asettaa tarjolle ja säilyttää mehevyytensä myös linjastolounaalla.

Tuotetiedot

Ainekset: Porsaanliha (alkuperä Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), glukoosi.

Valmistusohje: Lämmitys: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min.

Ravintosisältö / 100 g
Energia: 177 kcal / 740 kJ
Rasva: 13 g
– josta tyydyttynyttä: 4,5 g
Hiilihydraatit: 0,1 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 15 g
Suola: 1,2 g
Laktoosi: 0 g

Tuotenumero: 30628
GTIN: 2396255300001
Myyntierä: n. 2 kg
Alkuperämaa: Suomi