Resepti
Kikhernepihvit ja kvinoapaistos
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 900 g kikherne
- 350 g vesi
- 235 g maizena
- 20 g valkosipulirouhe
- 100 g lehtikaali
- 5 g mustapippuri, rouhittu
- 7 g jeera
- 16 g suola
Kvinoapaistos
- 25 g öljy
- 400 g kvinoa
- 200 g tomaattilohko, puolikuivattu
- 200 g IceCool mustajuuri
- 15 g ruohosipuli, hienonnettu
Kasvislisäke
- 250 g romanesco kukkakaalin nuppu
- 250 g IceCool kukkakaalin nuppu
- 250 g IceCool parsakaalin nuppu
- 50 g lehtikaali
- 8 g suola
Curryjogurtti
- 600 g jogurtti
- 18 g curry
- 9 g kurkuma
- 6 g suola
- 10 g tuore korianteri
Ohje
Kikhernepihvit
- Soseuta puolet kikherneistä tasaiseksi massaksi veden, maizenan, valkosipulirouheen ja mausteiden kanssa. Lisää joukkoon lehtikaali sekä loput kikherneistä. Paista öljyssä miedolla lämmöllä pihvejä massasta.
Kvinoapaistos
- Keitä kvinoa kypsäksi suolavedessä. Sulata pakasteet. Paista mustajuuret öljyssä. Lisää kvinoa sekä tomaattilohkot. Tarkista maku. Lisää lopuksi ruohosipuli.
Kasvislisäke
- Sulata pakasteet ja lämmitä nopeasti kiehuvassa suolavedessä.
Curryjogurtti
- Yhdistä ainekset. Suikaloi korianteri ja lisää se kastikkeeseen.