Maatiaispossun kassler, kypsä, viileä
Snellmanin herkullinen kassler on sous vide -kypsennetty suussa sulavan mureaksi. Kassler soveltuu lihaksen sisällä olevan rasvan ansiosta erityisen hyvin pitkään kypsennykseen ja on ulkofileetä tummempaa lihaa, minkä ansiosta makuakin on enemmän. Soveltuu tarjottavaksi niin sellaisenaan pihveiksi leikattuna, kastikkeellisena ruokana tai vaikkapa hampurilaisen välissä.
Tuotetiedot
Ainekset: Porsaanliha (alkuperä Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), glukoosi.
Lihapitoisuus: 86 %
Valmistusohje: Lämmitys: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 177 kcal / 740 kJ
Rasva: 13 g
– josta tyydyttynyttä: 4,5 g
Hiilihydraatit: 0,1 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 15 g
Suola: 1,2 g
Laktoosi: 0 g
Tuotenumero: 30602
GTIN: 2396243900008
Myyntierä: n. 2,8 kg
Alkuperämaa: Suomi
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot