Resepti
Classic Bacon Burger
Annoksien määrä:
10 kpl
Ainesosat
- 100 g öljy
- 10 kpl hampurilaissämpylä
- 100 g öljy
- 1600 g Snellman burgerjauheliha
- suola, rouhittu mustapippuri
- 100 g hampurilaisjuustoviipale
- 400 g Snellman pekoniviipale, kypsä
- 150 g punasipuli
- 200 g tomaatti
- 150 g amerikansalaatti
- 100 g maustekurkku
- 200 g ketsuppi
- 250 g Soos Paprikamajoneesi
- 600 g sipulirengas, paneroitu
Ohje
- Kuori ja siivuta punasipuli, viipaloi tomaatti ja revi amerikansalaatti. Paista pekoni pannulla. Muotoile jauhelihasta 160g hampurilaispihvit ja paista öljyssä. Laita lopuksi juustoviipale sulamaan pihvin päälle. Friteeraa sipulirenkaat 170 °C öljyssä 3-4 minuutin
- ajan. Lämmitä sämpylät pannulla tai parilalla. Levitä ketsuppia sämpylän yläkanteen ja paprikamajoneesia alakanteen. Kokoa hampurilainen. Tarjoa lisäksi ranskalaisia.