Resepti
Kunnon pekonihampurilainen
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 10 kpl hampurilaissämpylä
- 300 g Soos Paprikamajoneesi
- 800 g Snellman pekoni, kypsä
- 1400 g Snellman burgerjauheliha
- 3 kpl pihvitomaatti
- 80 g jäävuorisalaatti
Karamellisoitu pekoni-sipuli
- 140 g sipuli
- 15 g kasviöljy
- 6 g sokeri
- 90 g Snellman pekoni, kypsä
- suola
Lisäksi
- 1200 g bataattiranskalaiset
- 300 g ketsuppi
- 800 g coleslaw
Ohje
- Muotoile burgerjauhelihasta 140g pihvejä. Paista pihvit öljyssä haluttuun kypsyyteen. Paista pekonit.
- Lämmitä hampurilaissämpylöitä 180 °C uunissa 2-3 minuutin ajan. Leikkaa jäävuorisalaatti ja siivuta tomaatit. Kokoa hampurilainen.
Karamellisoitu pekoni-sipuli
- Kuori ja suikaloi sipuli. Kuutioi pekoni. Laita ainekset kattilaan ja hauduta, kunnes sipuli on täysin kypsää.
- Nosta lämpötilaa niin, että saat sipulin ruskistumaan hieman. Jäähdytä.
- Friteeraa bataattiranskalaisia 170 °C öljyssä n. 2-3 minuuttia.