Maatiaispossun kassler, halkaistu, kypsä
Snellmanin herkullinen täysin lisäaineeton halkaistu kassler on sous vide -kypsennetty suussa sulavan mureaksi. Saat tästä uudella tavalla leikatusta kasslerista vaivattomasti annospaloja ja liha on helppo maustaa tai saada kastikkeeseen kauttaaltaan. Suosittelemmekin tarjoamaan halkaistua kassleria kastikkeellisissa ruuissa. Myös pakkauksen liemi kannattaa hyödyntää kastikkeessa. Tuote on miedosti suolattu, joten sen voi maustaa monipuolisemmin.
Tuotetiedot
Ainekset: Porsaanliha (alkuperä Suomi), jodioitu suola.
Lihapitoisuus: 99 %
Valmistusohje: Lämmitys: Lämmitä avaamaton pussi hiljalleen kiehuvassa vedessä tai höyryllä kiertoilmauunissa 20-30 min. Liha voidaan myös lämmittää suoraan kuuman kastikkeen tai keiton seassa. Kaada silloin pussin sisältö ruoan joukkoon ja anna kiehua hiljalleen n. 20 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 207 kcal / 861 kJ
Rasva: 15 g
– josta tyydyttynyttä: 5,2 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 18 g
Suola: 0,8 g
Laktoosi: 0 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot