Snellmanilla ollaan valmistettu korkealaatuisia liha- ja leikkeletuotteita jo 60 vuoden ajan. Tuotekehityksessä työskennellään intohimoisesti sen eteen, että voimme tarjota mahdollisimman maukkaita ja arkea helpottavia tarjottavia. Kehitystyötä uusien tuotteiden eteen tehdään jatkuvasti.

– Seuraamme kansainvälisiä ruokatrendejä käymällä messuilla ja sparraamalla yhdessä asiakkaidemme kanssa nousevia ruokatrendejä. Yleensä uudet tuotteet vaativat paljon kehitystyötä ja haluamme tehdä asiat omalla tavallamme ja aina hieman paremmin, Snellman Pro:n Executive Chef Atte Kuuskoski kertoo.

Snellmanin lihat tulevat suomalaisilta perhetiloilta. Sen lisäksi että liha on 100 % suomalaista, se on myös reilusti ja puhtaasti tuotettua.

– Asetamme Snellmanilla aina riman korkealle. Meillä oikeasti ajatellaan, että tehdään kuin itselle tehtäisiin. Laatu tulee esille esimerkiksi korkeana lihapitoisuutena, jolla on luonnollisesti vaikutusta hyvään makuun, Kuuskoski sanoo.

SLOW&WOW! ON AMMATTIKEITTIÖITÄ HELPOTTAVA TUOTEPERHE

Tuoteperheemme Slow&Wow! mahdollistaa suosittujen pitkään haudutettavien lihojen käyttämisen menussa ilman, että niiden valmistus vie normaalisti kypsyttämiseen tarvittavaa aikaa.

– Slow&Wow! -tuotteiden liha on kypsytetty sous vide -menetelmällä, jolloin hidas kypsennys matalassa lämpötilassa on jo tehty ja jäljelle jää ainoastaan viimeistely ja tuotteen tarjoilu. Tuote on aina tasalaatuinen ja helppokäyttöinen, Kuuskoski sanoo.

Sous vide -kypsennyksessä liha hautuu omassa nesteessään ja hellävaraisen valmistustavan ansiosta maku, mureus ja mehevyys ovat omaa luokkaansa. Lisäksi liha pastöroituu samalla antaen lihalle pitkän parasta ennen -säilyvyyden.

– Sous vide on hyvä tapa kypsentää paljon sidekudosta sisältäviä ruhonosia, kuten porsaanniskaa tai naudanrintaa. Käyttämällä valmiiksi kypsennettyjä tuotteita, kuten esim. porsaan pikkupaistia ja naudan niskaa, saadaan laajennettua ruhon tuotteistusta perinteisimmistä, Kuuskoski kertoo.

Lue lisää tuotteistamme täältä.